Allergie informatie: Babi smoor pedis (Varkensvlees in bouillon)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram fricandeau
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel zwarte peper
- 1 theelepel ketumbar
- 0,5 theelepel djinten
- 0,25 theelepel kunyit
- een flinke scheut ketjap manis
- 200 centiliter santen
- 2 eetlepels citroensap
- asem
- 3 eetlepels bruine suiker
- 5 deciliter kippenbouillon
- Boemboe
- 2 rode lomboks
- 3 tomaten
- 2 uien
- 5 tenen knoflook
- 1 schijf djahe
- 1 schijf laos
- 2 eetlepels azijn
- 3 eetlepels olie
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor - Varkensvlees met prei en doperwten
Met varkensvlees, prei en doperwten uit Indonesie
6 porties - 1 uur en 5 minuten
Roerbakgerechten - sajori - Varkensvlees in citroen-kokossaus
Met varkensvlees, bosuitjes en kokosmelk uit Cambodja
4 porties - 25 minuten
Vlees - armaco
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi smoor pedis (varkensvlees in bouillon)
- Allergieen informatie