Allergie informatie: Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo hamlappen
- 7 sjalotten
- 5 tenen knoflook
- 0,5 theelepel djahe
- 0,5 theelepel peper
- 0,5 theelepel kruidnagelpoeder
- 0,5 theelepel foelie
- 1 limoen
- 0,5 theelepel zout
- olie
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Biefstuk met avocado-tomaatsalade
Met biefstuk, sjalotjes en avocado uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vlees - lucyvader - Snelle goulash met rijst
Met hamlappen, rijst en paprika uit Hongarije
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - c4th - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor - Spies van hamlappen met stukjes appel
Met hamlappen, appel en bieslook uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok