Allergie informatie: Babi Panggang
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram mager varkensvlees
- 1 klein flesje tomatenketchup
- 2 theelepels jahe (gember)
- 2 theelepels knoflookpoeder (of 2 teentjes verse)
- 1 theelepel vetsin
- 1 eetlepel gula jawa
- sambal
- sap van 1 citroen
- scheutje chilisaus
- 1 potje atjar
- olie
- ketjap
Meer Recepten
- Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap)
Met hamlappen, sjalotjes en limoen uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Warme Lempur
Met kleefrijst en vulling naar keuz uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Hapjes - azuro - Babi tjitji (gekookt varkensvlees)
Met varkenslappen, uien en santen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi panggang
- Allergieen informatie