Allergie informatie: Babi Pangano
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram mager varkensvlees (fricandeau), in reepjes
- 1 klein flesje tomatenketchup (3 deciliter)
- 2 eetlepels ketjap
- 2 theelepels djahé
- 2 theelepels knoflookpoeder
- 1 eetlepels donker bruine basterdsuiker of goela-djawa
- sap van een halve citroen
- scheutje worshesterschiresaus
- sambal naar smaak
- 1 potje atjar tjampoer
Meer Recepten
- Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap)
Met hamlappen, sjalotjes en limoen uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Warme Lempur
Met kleefrijst en vulling naar keuz uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Hapjes - azuro - Babi tjitji (gekookt varkensvlees)
Met varkenslappen, uien en santen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi pangano
- Allergieen informatie