Allergie informatie: Babi pangang - gemarineerd varkensvlees
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram hamlappen
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 2 eetlepels zonnebloemolie of arachideolie
- voor de marinade:
- 1 citroen
- 6 eetlepels ketjap manis
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel gemberpoeder
- 1 theelepel ketoembar (korianderpoeder)
- snufje zout
- 4 eetlepels zonnebloemolie of arachideolie
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor - Varkensvlees met prei en doperwten
Met varkensvlees, prei en doperwten uit Indonesie
6 porties - 1 uur en 5 minuten
Roerbakgerechten - sajori - Babi goelai kling (mild gekruid varkensvlees)
Met varkensvlees, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Aardappel-paprikaschotel met varkensfilet en komkommersalade
Met aardappel, varkensfilet en komkommer uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - robancona
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi pangang - gemarineerd varkensvlees
- Allergieen informatie