Allergie informatie: Babi lombok ketjap (pittig gekruid varkensvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram magere speklappen, in stukjes
- 5 sjalotten, fijngehakt
- 3 teentjes knoflook, fijngehakt
- 3 rode pepers, (da's heet genoeg voor mij) maar mag meer zijn
- 1 schijfje gember, geraspt
- wat olie
- 4-6 eetlepels ketjap
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor - Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi lombok ketjap (pittig gekruid varkensvlees)
- Allergieen informatie