Allergie informatie: Babi ketjap
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram varkensvlees (poulet, hamlappen, fricandeau)
- 1 ui ( fijngesnipperd)
- 4 teentjes knoflook (fijngehakt)
- 2 eetlepel gember (fijngehakt) of 2 eetlepel gembersiroop
- 120 milliliter ketjap manis
- 30 gram bruine basterdsuiker
- 1-2 eetlepel citroensap of azijn
- 2 eetlepel olie
Meer Recepten
- Babi goelai kling (mild gekruid varkensvlees)
Met varkensvlees, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi boemboe hijau (varkenshaas met groene boemboe)
Met varkenshaasje, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap)
Met hamlappen, sjalotjes en limoen uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi ketjap
- Allergieen informatie