Allergie informatie: Babi ketjap
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram varkensfricandeau of hamlappen
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 4 centiliter wokolie
- 1 gedroogde lombok
- 1 theelepel serehpoeder
- 1 theelepel djahé
- 1 scheutje vissaus
- 2 eetlepels water
- 2 eetlepels ketjap manis
- 0,5 theelepel aardappelmeel
Meer Recepten
- Babi goelai kling (mild gekruid varkensvlees)
Met varkensvlees, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi Bali
Met varkensfricandeau, santen asli en knoflook uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Vlees - louca - Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi boemboe hijau (varkenshaas met groene boemboe)
Met varkenshaasje, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi ketjap
- Allergieen informatie