Allergie informatie: Babi djahe (hamlappen met gember en taugé)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram magere hamlappen
- 300 gram taugé
- 2 groene lombok
- 60 gram gekonfijte gember
- 4 eetlepels olie
- 0,25 theelepel zout
- 0,5 theelepel ve-tsin
- 2 theelepels maïzena
- 2 eetlepels water
- Voor het sausje:
- 2 eetlepel rijstwijn
- 2 eetlepel sojasaus
- 2 theelepel suiker
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi djahe (hamlappen met gember en taugé)
- Allergieen informatie