Allergie informatie: Babi djahe dua (varkenshaas in bananenblad met saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram varkenshaas
- 1 centimeter schijf djahe
- 2 sjalotten
- 4 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels azijn
- 3 deciliter bouillon
- 1 bosje bieslook
- 0,25 theelepel zout
- 0,5 theelepel peper
- 0,5 theelepel paprikapoeder
- 0,25 theelepel kerriepoeder
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi djahe dua (varkenshaas in bananenblad met saus)
- Allergieen informatie