Allergie informatie: Babi boemboe tjin
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram varkensvlees
- 10 sjalotjes
- 4 teentjes knoflook
- 100 gram prei
- 1 eetlepel bloem
- 1 ei
- 100 milliliter bouillon
- olie
- 1/2 theelepel djahé
- 1 theelepel kentjoer
- 3 kemiries
- 1 eetlepel ketoembar
- 1/2 eetlepel djinten
- zout en peper
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor - Gulai Domba (Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus)
Met lamsvlees, knoflook en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi boemboe tjin
- Allergieen informatie