Allergie informatie: Babi Bali
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram varkensfricandeau
- 1 ui
- 4 teentjes knoflook
- 1 gedroogde lombok
- 1 theelepel ketoembar
- 1 theelepel koenjit
- 1 maggiblokje
- 250 milliliter santen asli of murni (dikke santen)
- 1 eetlepel arachideolie
Meer Recepten
- Telor Masak Bali dan Santen
Met ei en sante uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Eiergerechten - 34533 - Babi goelai kling (mild gekruid varkensvlees)
Met varkensvlees, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi boemboe hijau (varkenshaas met groene boemboe)
Met varkenshaasje, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi bali
- Allergieen informatie