Allergie informatie: Assinan Babi Tjampoer
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram hamlappen, in blokjes
- 1 eetlepel maizena
- 1 stuks losgeklopt ei
- 1 theelepel djahe
- 0,5 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
- 1 eetlepel ketjap manis
- 3 eetlepels azijn
- 3 eetlepels bruine basterdsuiker
- 3 kopjes water
- 3 eetlepels tomatenketchup
- 1 eetlepel maizena
- 0,5 stuks winterwortel, in stukjes
- 4 stuks grote champignons, in vieren
- 3 stuks grofgesneden grote uien
- 1/3 stuks komkommer, in stukken
- 1 theelepel sambal trassi
- snufje ve-tsin
Meer Recepten
- Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi rebus (hamlappen gestoofd in bouillon en limoensap)
Met hamlappen, sjalotjes en limoen uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Warme Lempur
Met kleefrijst en vulling naar keuz uit Nederland
6 porties - 30 minuten
Hapjes - azuro - Babi tjitji (gekookt varkensvlees)
Met varkenslappen, uien en santen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Assinan babi tjampoer
- Allergieen informatie