Asperges met casselerrib

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Koekenpan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Dep de droog en bestrooi hem met peper.
  2. Bak hem ca. 1 uur en 10 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C.
  3. Splits 1 ei.
  4. Klop de , de 3 en 1 eidooier glad.
  5. Breng op smaak met zout, peper en .
  6. Laat het beslag minstens 20 minuten rusten.
  7. Was ondertussen de , schil ze en kook ze 15-29 minuten in licht gezouten water met ca. 1,5 theelepel .
  8. Kook 3 hard.
  9. Laat ze schrikken en pel ze laat ze afkoelen.
  10. Was de kruiden en de schud ze droog en snijd ze fijn.
  11. Meng ze met de zure en de , breng op smaak met .
  12. Hak de grof en spatel ze door de saus.
  13. Klop 1 eiwit stijf en spatel deze door het beslag.
  14. Verhit 1 theelepel in een koekenpan en bak hierin de helft van het beslag bruin.
  15. Keer de pannenkoek om en verdeel hem met 2 spatels in stukjes en bak hem kort verder.
  16. Bereid de andere helf van het deeg op dezelfde manier.
  17. Laat de uitlekken.
  18. Snijd de aan plakken, serveer het vlees met de , de stukjes pannenkoek en de kruidensaus.
25
25
25

Variaties op Asperges met casselerrib

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Asperges met casselerrib
VariatieAantalGang
Asperges met casselerrib en champignons1Groentegerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slasaus kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, room, boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in slasaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk, room, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
384 kcal
19%2304 kcal
Vetten
45 g.
64%270 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
45 g.
17%270 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Asperges met casselerrib