Allergie informatie: Asperges met casselerrib
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,2 kg casselerrib
- zout en peper
- 7 eieren
- 200 gram bloem
- 250 milliliter melk
- nootmuskaat
- 3 kg witte asperges
- suiker
- 1 bakje tuinkers
- 1 bosje kervel
- 2-4 takjes dille
- 2-4 takjes peterselie
- 3 lente-uitjes
- 300 gram zure room
- 4 eetlepels slasaus
- 2 theelepels boter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Asperges met casselerrib
- Allergieen informatie