Allergie informatie: Anak Domba Lelawar (pittig gekruid lamsvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram lamsvlees
- versgemalen peper
- 100 milliliter kippenbouillon (zie recept)
- 2 sjalotten
- 2 jeruk purut blaadjes
- 200 milliliter dunne kokosmelk (santen cair)
- 1 serehstengel, gekneusd
- 1 eetlepel citroensap
- 3 eetlepels olie
- zout naar smaak
- boemboe's:
- 5 teentjes knoflook
- 2 sjalotten
- 3 kemirienoten
- 2 rode lomboks
- 1 theelepel trassi
- 2 centimeter laos
- 2 theelepels ketumbar
- 1 theelepel jinten
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)
Met lamskoteletten, knoflook en djahe uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Gebraden lamsmedaillons
Met lamsvlees, romeise sla, kerstomaatjes uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Anak domba lelawar (pittig gekruid lamsvlees)
- Allergieen informatie