Allergie informatie: Allu Konro (kruidige lamsvleesschotel)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1250 gram lamsschouder
- 3 eetlepels olie
- 2 eetlepels asem
- 3 eetlepel ketjap asin
- 0,5 theelepel zout
- water
- boemboe:
- 7 buah keluak (zwarte noot)
- 3 theelepels ketumbar
- 9 groene lomboks
- 5 kruidnagelen
- 3 centimeter kunyit
Meer Recepten
- Kruidige aardappeltjes
Met aardappels, knoflook, tijm uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - lindabax - Bonjan salat (Kruidige auberginesalade)
Met aubergine, tomatenpuree en munt uit India
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - BBQ kruidige olie
Met olie, knoflook en tabasco uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Azijn en oliën - harwoon - Dendeng agee (gemarineerde runderlappen in kruidige kokos)
Met runderlappen, geraspte kokos en santen uit Indonesie
4 porties - 3 uur
Vlees - jaccor - Gulai itik (eend in kruidige kokossaus)
Met eend, kokosnoot en spaanse peper uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Allu konro (kruidige lamsvleesschotel)
- Allergieen informatie