Allergie informatie: Albondigas
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram half-om-half gehakt
- 1 ei, losgeklopt
- 5 eetlepels broodkruim, van wit brood
- 2 eetlepels melk
- 1 zakje kruidenmix voor gehakt
- 4 eetlepels bloem
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 rode paprika, zonder zaadjes en in stukjes
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 1 tomaat, fijngehakt
- 125 milliliter witte wijn
- 75 milliliter vleesbouillon, van tablet
- 1 laurierblaadje
- 0,5 bos platte peterselie, gehakt
Meer Recepten
- Albondigas
Met rundergehakt, tomatenblokjes en groene paprika uit Spanje
4 porties - 50 minuten
Tapas - dineke - Spaanse gehaktballetjes (Albóndigas al Jerez)
Met gehakt, bacon en tomatenblokjes op sap uit Spanje
4 porties - 40 minuten
Vlees - louca
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Albondigas
- Allergieen informatie