Allergie informatie: Ajam ritja ritja
Terug naar het receptIngrediënten
- kip
- 3 á 4 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels keukenstroop
- 2 theelepels gember
- 1 stengel citroengras
- 1 theelepel laos
- 3 kleine Spaanse pepers
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 2 theelepels trassi
- peper
- zout
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Ajam ritja ritja
- Allergieen informatie