Allergie informatie: Zwaardvis met salsa rossa
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 zwaardvisfilet
- snufje peper
- snufje zout
- 1 schijf van een citroen
- 1 vers takje dille
- 4 verse blaadjes rucola
- voor de saus:
- 1 Spaanse peper
- 1 groene paprika
- 1 takje verse koriander
- 1 kleine ui
- 1 eetlepel olijfolie
- 400 gram gepelde tomaten
- 1 eetlepel rode wijnazijn
- 2 teentjes knoflook
- peper
- zout
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zwaardvis met salsa rossa
- Allergieen informatie