Allergie informatie: Zoetzure kabeljauw met paprika
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 eetlepels olie
- 2,5 centimeter verse gemberwortel
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 4 lente-uitjes
- 100 gram verse baby maiskolfjes
- 1 wortel
- 0,25 liter blikje bamboescheuten
- 250 gram gekookte eiermie
- 1 eetlepels fijngeknipte korianderblaadjes
- 500 gram kabeljauwfilet
- 2 rode paprika's
- 1 gele paprika
- voor de zoetzure saus:
- 6 eetlepels sherryazijn
- 6 eetlepels bruine basterdsuiker
- 1 blikje tomatenpuree
- 2 eetlepels sojasaus
- 5 eetlepels water
- mespuntje zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zoetzure kabeljauw met paprika
- Allergieen informatie