Allergie informatie: Zeevruchten in romige kerriesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote ui
- 2 knoflookteentjes
- 2 ananasringen uit blik
- 3 eetlepels mango-chutney
- 400 gram kabeljauwfilet
- 1 eetlepel citroensap
- 30 gram boter
- 1 volle eetlepel kerriepoeder
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1 blik kokosmelk
- 100 gram gepelde Noorse garnalen
- 100 gram gekookte mosselen
- 4 eetlepels slagroom
- zout
- versgemalen peper
- 3 eetlepels gesnipperde koriander
Meer Recepten
- Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Kip-kerrieschotel
Met kipfilet, rijst en kerriesaus uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - scorpio - Romige Oranjedroom-smoothie
Met perziken, mango en sinaasappel uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Smoothies - bettyvandijk - Rijst met fruit
Met witte rijst, kipfilet, banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - elisedouma - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zeevruchten in romige kerriesaus
- Allergieen informatie