Allergie informatie: Zeeduivel
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 zeeduivelfilets van 200 gram elk
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 2 gele paprika
- 4 teentjes knoflook
- 2 takjes tijm
- 2 eetlepels balsamico-azijn
- basilicum
- zout
Meer Recepten
- Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Zeeduivelstoofpotje
Met zeeduivel, tomaten en paprika uit Nederland
2 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - lucyvader - Brodetto marchigiano
Met diverse vis, mosselen en zeeduivel uit Italie
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - heutsie - Zeeduivel in de wok
Met zeeduivel, sperziebonen en gemberwortel uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Suquet de peix: catalaans vispannetje
Met zeeduivel, goudbrasem en mosselen uit Spanje
6 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - keukenwonder
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zeeduivel
- Allergieen informatie