Allergie informatie: Zeebaars al Donostia con patatas
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de aardappelen:
- 500 gram dunne aardappelschijfjes
- 1 ui, in ringen gesneden
- 2 gehakte teentjes knoflook
- ca. 50 milliliter witte droge wijn
- ca. 100 milliliter olijfolie
- zeezout naar smaak
- voor de zeebaars:
- 2 zeebaarsen van ca. 500 gram per stuk. Laat door de visboer z'n maag er uit halen, maar laat de kop eraan zitten. Zonder kop wordt de vis nl. erg droog.
- ca. 50 milliliter olijfolie
- zeezout naar smaak
- voor de saus over de zeebaars:
- 250 milliliter oloijfolie
- 5 in dunne schijfjes gesneden knoflook
- 1 in reepjes gesneden rode peper (de zaaitjes er uit halen)
- scheutje rode wijnazijn
- snufje zeezout
Meer Recepten
- Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle - Chilli con carne
Met gemengd gehakt, paprika, rode bonen uit Mexico
6 porties - 1 uur
Rijstgerechten - maritza - Chili con carne
Met rundergehakt, zwartebonen en kidneybonen uit Mexico
4 porties - 45 minuten
Hoofdgerechten - marianemmen - Chili con carne met mango
Met rundergehakt, kidneybonen en uien uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Hapjes - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zeebaars al donostia con patatas
- Allergieen informatie