Allergie informatie: Zarzuela
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 4 takjes peterselie
- ca. 250 gram kabeljauwfilet of zalmfilet (diepvries)
- 1 deciliter olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 1 blik tomatenblokjes (400 gram)
- 1,5 deciliter droge witte wijn
- 2 eetlepels cognac
- 1 visbouillontablet
- 250 gram zeevruchten
- 100 gram rivierkreeftjes
- zout en peper
- cayennepeper
Meer Recepten
- Zarzuela
Met mosselen, heek, zeeduivel uit Spanje
6 porties - 2 uur
Vis en schaaldieren - boroquito258 - Zarzuela
Met heek, kabeljauw en tarbot uit Spanje
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - carlotta
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zarzuela
- Allergieen informatie