Allergie informatie: Zalmpaté
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 geroosterde paprika
- 1 ei
- 2 lenteuitjes
- 250 gram verse zalmfilet
- 100 gram gerookte zalmsnippers
- 1/8 liter demi créme fraîche
- zout
- peper
- olie of spray voor het invetten
Meer Recepten
- Heilbot amuse (lepel)
Met gerookte heilbot, zalmpate en rucola uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Amuses - loigi - Zalmpaté
Met zalm, uien en roomkaas uit Nederland
8 porties - 2 uur en 45 minuten
Hapjes - lindakuhhh - Zalmpate voor buffet
Met zalm, witte wijn en tomatenpuree uit Nederland
8 porties - 20 uur
Hapjes - kooksuus - Zalmpaté
Met creme fraiche, gerookte zalm en paprika uit Nederland
4 porties - 3 uur
Vis en schaaldieren - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalmpaté
- Allergieen informatie