Allergie informatie: Zalmfilets uit de oven
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 zalmmoten van ca. 150 gram per stuk of 4 zalmfilets (Vismarine)
- 1 eetlepel citroensap
- 1 eetlepel boter
- zout
- versgemalen peper
- 125 milliliter crème fraiche (Melkan)
- 2 eetlepels gehakte bieslook (vers of diepvries)
- 100 gram geraspte belegen kaas
- ovenschaal ca. 20 x 25 cm
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Crostini's
Met stokbrood, olijfolie en peper uit Italie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - loez89 - In de oven gebakken aardappelen
Met aardappelen, sjalotten en olijfolie uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - bloemen
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalmfilets uit de oven
- Allergieen informatie