Allergie informatie: Zalmfilet met knoflook-roomsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 6 sjalotten, gesnipperd
- 6 tenen knoflook, fijngesneden
- 0,5 liter visbouillon (van tablet)
- 0,5 liter slagroom
- 1 eetlepel fijngehakte peterselie
- visfilet (zalm, zeewolf of kabeljauw)
- olijfolie
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalmfilet met knoflook-roomsaus
- Allergieen informatie