Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mengkom
  • Koekenpan
  • Pan
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Schil de en snijd ze in kleine blokjes.
  2. Kook ze gaar in een pan met water en wat zout.
  3. Giet af, doe ze in een mengkom en pureer ze met een vork.
    Meng de , de en de lenteuitjes door de .
    Maak 8 porties aardappelmengsel.
  4. Maak van iedere portie een gladde schijf en strooi er wat bloem over.
    Klop de in een diep bord.
  5. Rol de schijven door het eimengsel en vervolgens door het .
    Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de onderkanten in 3 minuten goudbruin op matig vuur.
  6. Draai ze om en bak ze nog 3 minuten.
    Laat de burgers uitlekken op keukenpapier.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Zalmburgers

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Zalmburgers
VariatieAantalGang
Schotse zalmburgers1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise en paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise en paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise en paneermeel
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise en paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
473 kcal
23%1892 kcal
Vetten
85 g.
121%340 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
51 g.
19%204 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalmburgers