Allergie informatie: Zalm-scholrolletjes met spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels bloem
- 2 eetlepels boter
- 1 grote ui
- 1 teentje knoflook
- 1 kilo bladspinazie
- 1 bos peterselie
- 4 scholfilets (á ca. 250 gram)
- zout
- peper
- 8 plakken gerookte zalm (á 30 gram)
- 2 eetlepels olijfolie
- 200 milliliter droge witte wijn
- 0,5 groentebouillonblokje
- suiker
- nootmuskaat
- houten prikkers
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalm-scholrolletjes met spinazie
- Allergieen informatie