Allergie informatie: Zalm met pasta en knoflookspinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels pijnboompitten
- 400 gram pasta naar keuze
- 4 stukjes zalmfilet (à 125 gram)
- scheutje olijfolie
- zout
- 700 gram verse spinazie
- 2 teentjes knoflook
- 50 gram verse roomkaas
- peper
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalm met pasta en knoflookspinazie
- Allergieen informatie