Allergie informatie: Zalm met kervel
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 zalmfilets á 120 gram
- paneermeel
- 2,5 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepels mosterd
- 3 eetlepels kervel, gehakt
- 2 grote aardappels, geschild, in dunne plakjes
- boter
- 2 sjalotjes, fijngehakt
- 250 milliliter witte wijn
- 1 deciliter whiskey
- 250 milliliter room
- peper
- zout
- citroensap
- 1 tomaat, ontveld, zaadjes eruit en in stukjes gesneden
- kerveltakjes voor garnering
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalm met kervel
- Allergieen informatie