Allergie informatie: Zalm in roomsaus met champignons
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram verse zalm of 2 pakjes uit de diepvries
- 1 banaan
- 1 sjalot, heel fijn gesnippert
- 1 lente uitje in fijne ringetjes (ook het groen)
- wat blad van de venkelknol fijngeknipt
- ½ bakje champignons in tweeën en dan in plakjes
- bakje met 100 gram roze garnaaltjes
- pakje kookroom
- ½ liter visbouillon
- wat verse of gedroogde selderij
- zout en peper naar smaak
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalm in roomsaus met champignons
- Allergieen informatie