Allergie informatie: Zalm en croute van Gordon Ramsay
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo moot zalmfilet
- 1 vel bladerdeeg van ongeveer 60 x 50 centimeter
- 60 gram kruidenboter voor vis ( zie mijn andere recepten)
- 1 ei
- beetje bloem
- zwarte peper
- zout uit de molen
- 2 eetlepels grove mosterd
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalm en croute van gordon ramsay
- Allergieen informatie