Allergie informatie: Xoriohor maasor jhol (vis curry met mosterd)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram schoongemaakte zeewolf, forel of zalm in stukjes van ± 2 cm
- 0,5 theelepel kurkuma
- 2 groene chilipepers
- 1 theelepel gemalen komijn
- 1 theelepel gemalen koriander
- 1 fijngehakte ui
- 1 theelepel mosterdzaad
- verse koriander
- 2 theelepels yoghurt
- 2 teentjes knoflook
- 1 mespunt gemberpoeder
- 2 eetlepels water
- zout
- 1 eetlepel frituurolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro