Allergie informatie: Woku di blanga (gestoomde makreel in bananenbladeren)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 makreel
- 3 eetlepels asem
- 1 theelepel zout
- 2 kemirienoten
- 3 rode lomboks
- 2 centimeter djahe
- 3 sjalotten
- 0,25 theelepel zout
- 2 tomaten
- 1 belimbing
- 0,5 bosje bieslook
- 2 takjes kemangi
- 1 serehstengel
- 1 centimeter kunyit
- olie
- bananenbladeren
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Gestoomde broccoli
Met broccoli, pijnboompitten en walnotenolie uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - BBQ Makreel in folie
Met makreel, ui en tomaat uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - tobkok - Gestoomde mais
Met maiskolven en wate uit Vietnam
4 porties - 30 minuten
Snacks - jolandaknorretje - Makreel-aardappelsalade
Met makreel, aardappel en augurk uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Maaltijdsalades - harwoon