Allergie informatie: Witvis met sperzieboontjes en tomaat
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 porties witvis
- 400 gram sperzieboontjes
- bakje champignons
- bakje cherrytomaatjes
- 8 plakjes katenspek
- 100 gram pittige geraspte kaas
- viskruiden (kant en klaar)
- paprikapoeder
- nootmuskaat
- knoflookpoeder
- peper
- zout
- sojasaus
- olijfolie
- ovenschaal
- aluminiumfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Witvis met sperzieboontjes en tomaat
- Allergieen informatie