Allergie informatie: Wijting met warme tartaarsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram wijtingfilets
- bloem
- 2 eieren, losgeklopt
- 125 gram droge broodkruimels
- olie voor het bakken
- voor de tartaarsaus:
- 50 gram boter
- 2 eetlepels bloem
- 2 deciliter droge witte wijn
- 125 milliliter water
- 1 kippenbouillonblokje
- 300 milliliter room
- 2 augurken, fijngesneden
- 1 eetlepel kappertjes, fijngesneden
- 1 eetlepel fijngesneden peterselie
- 4 lente-uitjes, gesnipperd
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Wijting met warme tartaarsaus
- Allergieen informatie