Allergie informatie: Vlaamse bouillabaisse van Noordzeevis
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 kleine kabeljauwmoten
- 2 opgerolde tongfilets
- 25 gram grijze garnalen
- 250 gram mosselen
- 0,5 liter visbouillon van de afval
- 0,5 ui
- 1 wortel
- 1 preiwit
- 0,5 groene selderiestengel
- 0,5 venkel
- 1 knoflookteentje
- 1 tomaat
- 1 eetlepel boter
- 0,5 eetlepel tomatenpuree
- 1 kruidenboeket
- 1 mespunt cayennepeper
- 1 eetlepel fijn gehakte bladpeterselie
- 1 molenpeper
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vlaamse bouillabaisse van noordzeevis
- Allergieen informatie