Allergie informatie: Vissoep (Soto ikan)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 liter visbouillon, van tablet
- 400 gram kabeljauwfilet
- 4 stuks tomaten, ontvelde
- 1 stukje (van 2 cm.) gemberwortel, geschild
- 2 stuks uien, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 blaadje salam
- 5 eetlepel citroensap
- 1 theelepel serehpoeder
- 1 eetlepel olie
- zout
- peper
Meer Recepten
- Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)
Met vissenkoppen, kokosnoot en serehstengel uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Atjar Ikan (makreel in zure saus)
Met makreel, kokosmelk en lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Ikan lindung Rendang (gebakken paling)
Met paling, sjalot en rode lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Abon ikan suwir (droog gekookte tonijn)
Met tonijn, tomaat en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vissoep (soto ikan)
- Allergieen informatie