Allergie informatie: Visragout
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram visfilet
- peper
- zout
- 2,5 deciliter visbouillon (van 0,5 bouillontablet)
- 2 bosuitjes
- 1,75 eetlepel vloeibare margarine
- 3 eetlepels bloem
- 50 gram garnalen
- 1 deciliter kookroom light
- 6 sprieten bieslook
- 1 eetlepel dille (vers of uit de diepvries)
- enkele druppels citroensap
Meer Recepten
- Visragout
Met kabeljauw, tomaten en paprika uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - gilissen - Visragout
Met gerookte makreel, ui en knoflook uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Lunchgerechten - lucyvader - Komkommer-visragout
Met vis, komkommer en bloem uit Belgie
4 porties - 50 minuten
Vis en schaaldieren - felix
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Visragout
- Allergieen informatie