Allergie informatie: Vispotje
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram witvis (koolvis, kabeljauw of pangasius), in mondzame stukken gesneden
- 12 gamba's, gepeld en van darm ontdaan
- 1 wortel
- 1 prei
- 1 ui
- 1 stengel selderij
- 150 gram champignons, in plakjes
- 1 zakje gekookte krieltjes (of verse krieltjes, gekookt)
- 1 deciliter vis of kippenbouillon
- scheut room
- 1 eetlepel bloem
- peper
- zout
- citroensap
- tijm
- peterselie
Meer Recepten
- Vispotje met garnalen en witvis
Met witvis, garnalen en tomatensaus uit Italie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - Ceesculinair - Vispotje
Met kabeljauw, tomaat en aardappel uit Nederland
2 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - eefje - Vispotje
Met tilapia, banaan en spek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - Ide - Katwijks vispotje van Dirk
Met kabeljauwfilet, bloemkool en aardappelschijfjes uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - Weetnie - Vispotje uit de oven
Met kabeljauw, kreeftensoep en creme fraiche uit Nederland
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - suzanne
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vispotje
- Allergieen informatie