Allergie informatie: Visje gebakken met kaas en rode pestosaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 tilapiafilets
- 4 plakken pittige kaas
- 4 eetlepels rode pesto
- 4 gesneden geurige tomaten
- viskruiden
- citroensap
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Rode vruchtenjam
Met bramen, frambozen en bosbessen uit Nederland
20 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Visje gebakken met kaas en rode pestosaus
- Allergieen informatie