Allergie informatie: Visfilet in prei-mosterdsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote prei
- 2 eetlepels boter
- 6 eetlepels bloem
- 250 milliliter melk
- 0,5 groentebouillonblokje
- 1-2 eetlepels mosterd
- zout
- peper
- 3 eetlepels citroensap
- 400 gram tagliatelle
- 600 gram visfilet (bijvoorbeeld kabeljauw)
- 2-3 eetlepels olijfolie
- eventueel 4 schijven onbespoten citroen om te garneren
Meer Recepten
- Schoonmoeders aardappelsoep
Met aardappel, salami, shoarma uit Nederland
8 porties - 3 uur
Maaltijdsoepen - ettelocin - Varkensvlees met prei en doperwten
Met varkensvlees, prei en doperwten uit Indonesie
6 porties - 1 uur en 5 minuten
Roerbakgerechten - sajori - Surinaams vleesgerecht
Met shoarmavlees, gyrosvlees en nasivlees uit Suriname
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Rijstgerechten - brandaris - Snert
Met erwten, prei en platte rib uit Nederland
1 portie - 3 uur
Winter - fransenriet - BBQ Makreel in folie
Met makreel, ui en tomaat uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Visfilet in prei-mosterdsaus
- Allergieen informatie