Allergie informatie: Visfilet in paprikasaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 500-600 gram visfilets (koolvis, kabeljauw)
- 1 ui, fijn gesneden en gebakken
- 1 groene paprika, fijn gesneden en gebakken
- 1 rode paprika, fijn gesneden en gebakken
- 1 eetlepel margarine
- 3 eetlepels bloem
- 1 deciliter visbouillon
- 2 deciliter room
- zout
- peper
Meer Recepten
- Pittige paprikasaus
Met paprika, knoflook en tabasco uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Tomaten paprikasaus
Met paprika, tomaat en peterselie uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Saté lilit (Balinese vissaté)
Met visfilet, garnalen en rawits uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Papaya-paprikasaus
Met papaya, sjalotjes en paprika uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Krab in pittige paprikasaus
Met krab, sherry en paprikasaus uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Bijgerechten - Bourgondia
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Visfilet in paprikasaus
- Allergieen informatie