Allergie informatie: Visfilet in een bedje van wortels en spinazie
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram wortels
- 2 uien
- 1 stuk gember ter grootte van een walnoot (ca. 30 gram)
- 3-4 eetlepels olie
- zout
- peper
- kerrie
- 1 eetlepel citroensap
- 100 milliliter slagroom
- 450 gram blad spinazie (diepvries)
- 4 eetlepels cashewnoten
- 600 gram visfilet (bijvoorbeeld koolvis)
- 1 onbespoten citroen voor garnering
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Campingkost
Met rosti, wortels en doperwten en smac uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken