Allergie informatie: Viscurry
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram pandanrijst
- 2 eetlepel zonnebloemolie
- 1 bakje boemboe groene curry
- 1 teen knoflook, fijngesneden
- 1 ui, in halve ringen
- 1 pak spinazie á la crème (450 gram, diepvries)
- 200 milliliter kokosmelk
- 0,5 zak gemengde zeevruchten (500 gram, diepvries)
- 300 gram zalmfilet, in stukken
- 250 gram romaatjes
- 1 bakje koriander, alleen de blaadjes
Meer Recepten
- Thaise viscurry
Met tilapiafilet, groene currypasta en kokosmelk uit Thailand
4 porties - 15 uur
Vis en schaaldieren - Struin - Viscurry met kokos en tomaten
Met nijlbaarsfilet, kokos en garam masala uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Viscurry
Met koolwitvis, curry en paprika uit India
8 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - foreignaffairs - Viscurry met groenten
Met witvis, spitskool en kastanjechampignons uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Hoofdgerechten - Hannat - Viscurry anders
Met visfilets, lenteui en kerriepoeder uit India
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Viscurry
- Allergieen informatie