Allergie informatie: Visburgers
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram nijlbaarsfilets
- 1 eiwit
- 1 bosje peterselie
- zout
- versgemalen peper
- 1 theelepel paprikapoeder
- 0,25 theelepel kerriepoeder
- 30 gram boter
- 8 plakken ontbijtspek
- 8 sneetjes volkorenbrood
- 8 middelgrote slablaadjes
- 8 plakken belegen kaas
- 100 gram ontpitte groene olijven
Meer Recepten
- Visburgers
Met vissticks, ovenfriet en broodjes uit Nederland
2 porties - 25 minuten
Budget - tobkok - Visburgers
Met kabeljauwfilet, winterpeen en paneermeel uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Visburgers Mediteraan
Met zalm, kabeljauw en basilicum uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - battum80 - Visburgers
Met koolvisfilet, bosuitjes en creme fraiche uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lucyvader - Gerookte visburgers
Met aardappelen, gerookte forel en bloem uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Visburgers
- Allergieen informatie