Allergie informatie: Visburger met kerriesaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram gekookte nijlbaars
- 2 eieren
- 1,5 deciliter melk
- 4 sneetjes witte brood
- 1 ui
- 0,25 theelepel Zout
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel viskruiden
- paneermeel
- 75 gram boter
- voor de saus:
- 50 gram boter
- 40 gram bloem
- 10,5 eetlepel kerriepoeder
- 0,25 theelepel paprikapoeder
- 0,25 theelepel sambal
- 5 deciliter visbouillon
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Visburger met kerriesaus
- Allergieen informatie