Allergie informatie: Visbouillon met Hollandse garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 sjalotje, gesnipperd
- 1 theelepel gedroogde tijmblaadjes
- 1 stengel bleekselderij, in dunne plakjes
- 1-2 teentjes knoflook
- 1 mespuntje saffraan
- 1 liter visbouillon van 2 tabletten
- 150 gram Hollandse garnalen
- enkele blaadtjes bleekselderijgroen, gewassen en fijngehakt
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Visbouillon met hollandse garnalen
- Allergieen informatie